Bejelentés


PERZSA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA CSAK A TEVE TŰRI A NAPOT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

RELUXA TERMÉKEK


Az aluminium reluxa könnyű kezelhetőségének és esztétikus megjelenésének köszönhetően kedvelt árnyékolója lakásoknak és irodáknak egyaránt. Az aluminium reluxa elterjedetségének további fontos oka széleskörű alkalmazhatósága. A legkülönbözőbb, speciális formájú, háromszög és trapéz alakú ablak -és ajtónyílások esetén is alkalmazható az aluminium reluxa. Cégunk a Svéd OPM cég minőségi, gyári lakkozásu 16 és 25 mm-es lamelláit használja, igy megrendelőink több mint ötvenféle szin- és anyagmintázat közül választhatnak. Az aluminium reluxa plexipálcás (üvegpálcás) működtetése esetén az állásszöget egy áttételes hajtóművön keresztül átlátszó plexipálcával végezhetjük. A bowdenes működtetésű aluminium reluxa asetében a lamellák állásszögének változtatása a reluxa tengelyéhez közvetlenül kapcsolódó forgatóegységgel végezhető. A lamellákat felhúzni és leengedni mindkét típusnál zsinórral lehet. felhúzott állapotban a lamellák rögzitését a fejsínbe beépített reteszelő mechanizmus végzi.
36 fok árnyékban
A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Másolni, sokszorositani- részben vagy egészben csak a honlap tulajdonosának engedélyével lehet!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!