Bejelentés


PERZSA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA CSAK A TEVE TŰRI A NAPOT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

REDŐNY RENDSZEREK


A külső tokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező, gazdag színválaszték, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. szinte bármilyen fa-müanyag nyílászáróra szerelhető. Jó hőszigetelő, hatékonyan sötétít, könnyen müködtethető, ugyanakkor a vakolható tokos műanyag redőny kivételével a külső tokfelület egy része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat. A 38 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 14 színben rendelhetőek. A gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott lindab vagy alumínium kétféle szinben rendelhető. A fehér vagy barna lefutósín 45x60 vagy zajcsökkentő gumibettétel rendelkező 22x53 mm-es keresztmetszetű műanyagprofil lehet. A felhúzúgurtni 16 mm széles, színe lehet szürke, fehér, vagy bézs és barna. A gurtni nyílászáron történő átvezetése a szerelési módoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyagredőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, a falon kivüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó automatával oldható meg.
A KLASZIKUS FAREDŐNY
A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Másolni, sokszorositani- részben vagy egészben csak a honlap tulajdonosának engedélyével lehet!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!