Bejelentés


PERZSA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA CSAK A TEVE TŰRI A NAPOT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

SZALAGFÜGGÖNY


A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó szalagfüggöny nagyon népszerű irodákban és lakásokban egyaránt, mivel könnyen kezelhető, a beengedni kívánt fénymennyiség jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt. A szalagfüggöny előnye, hogy ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmas. Cégünk a szalafüggöny gyártásához az olasz Technolight impregnált poliészter-, pamut- és üvegszálalapú, szennytaszító lamelláit használja, így 11 féle anyagból már közel nyolcvan szin közül lehet választani. A hagyományos textil szalagfüggöny lamelláinak szélessége 127mm, de a különlegességek kedvelői a 89mm széles változatot is választhatják. A szalagfüggöny lamellák minimális magassága 72cm a maximum 420cm lehet. A 45x30mm-es fehérre szinterezett aluminiumprofil karnisban (más néven fejsínben) található a szalagfüggöny müködtető szerkezete, amely biztosítja a szalagfüggöny lamelláinak függőleges tengely körüli forgatását, illetve elhúzását. A szalagfüggöny mozgatását biztositó karnis magassága minössze 3cm beépitéséhez azonban minimum 4,5cm hely szükséges. Kézi müködtetésnél a szalagfüggöny kezelője két részből áll. A lamellák állásszögének változtatására a gyöngyös lánc, még azok elhúzására egy nehezékkel ellátott zsinór szolgál. A textil szalagfüggöny motoros müködtetéssel is rendelhető.
A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Másolni, sokszorositani- részben vagy egészben csak a honlap tulajdonosának engedélyével lehet!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!